Project Summary

Brikmakers Paver Products:
Chert, Grey & Silver | Flagstone pavers | Granite & Stonewash Collection

Builder:
National Projects WA

Architects:
PLACE Laboratory

Paving:
Lightning Brick Pavers

Curtin Creative Quarter, within the Curtin University Bentley campus, has been upgraded through a series of design interventions and facilities that provide much-needed activation and energy to the southern part of the campus. Magnificent mature pine trees shade the large, open space, which provides communal seating areas, a games court with a basketball tree and timber decks for hanging out on beanbags.

The space also includes a converted shipping container that serves as an outdoor art gallery and a new state-of-the-art cycle hub that was designed in collaboration with Coniglio Ainsworth Architects. The cycle hub provides secure storage for up to 200 bikes, end-of-trip facilities and a roof deck and garden that can be accessed via a sloping lawn embankment.

Other key features include upgrades to paving throughout the precinct, clarifying access and movement paths, an all-weather canopy to create year-round shading and opportunities for place activation such as food trucks, outdoor events, casual activities and relaxation.

For further information please contact:
architects@brikmakers.com